banner

Incentive Tel Aviv & Jeruzalem

Hoezo sexy? Deze culturele en commerciële hoofdstad van Israël, is de meest bruisende stad van Israël. U treft hier een opwindend uitgaansleven met non stop entertainment! Daarnaast ligt deze stad aan een 14 kilometer lange kust met ca. 300 dagen zon per jaar. Voor een spetterende incentive, groepsreis, personeelsreis of bedrijfsuitje is Tel Aviv uw bestemming!

Sexy! Hoe kan het ook anders Tel Aviv de culturele en commerciële hoofdstad van Israël. Ook zo’n prachtige bestemming. Geliefd bij het jonge, maar ook het oudere publiek. Een stad die nooit slaapt en een bruisend leven kent! Uitslapen doet men dan ook graag aan het 14 kilometer lange strand dat bijna het hele jaar door verzekerd is van zonuren! Werkelijk een absoluut veelzijdige bestemming.

Het hele jaar door kunt u hier zwemmen in de warme zee. U geniet van de prachtige architectuur van straten, boulevards, pleinen en gebouwen. Niets voor niets is “De Witte Stad” door UNESCO uitgeroepen tot wereldcultuurerfgoed. Op slechts een uur rijden van Tel Aviv ligt de Heilige hoofdstad Jeruzalem. Ideaal om te combineren met deze bruisende stad. In één dag ontdekt u namelijk de meest beroemde en historische bezienswaardigheden om vervolgens weer terug te gaan naar kosmopolitisch Tel Aviv.

Meer informatie neem contact op met ons team of lees hier het voorbeeld programma van een incentive naar Tel Aviv of Jeruzalem.

Sexy-Tel-Aviv-©Dana-Friedlander-_-Israeli-Ministry-of-Tourism

Incentive

Volledig voor u op maat te verzorgen

Bekijk een van onze reizen