banner

Wonderschoon Wenen

Organiseer uw incentive reis naar de culturele hoofdstad van Europa; Wenen! Met vele unieke excursiemogelijkheden maken wij deze stedentrip voor u op maat. Geniet in deze metropool van de Oostenrijkse charmes samen met uw gezelschap, relaties of medewerkers.

Dé culturele hoofdstad van Europa is natuurlijk Wenen. Deze metropool staat bekend om zijn unieke charme en flair. U kunt wandelen door de smalle, middeleeuwse straatjes, maar ook over de grote koninklijke pleinen. Het keizerlijk Hofburg paleis en het paleis Schön zijn zeker een bezoekje waard. U volgt de stappen op van de bekende keizerin Sissi en keizer Franz Joseph. In de Ringstraat kunt u genieten van de mooie architectuur.

Tijdens een incentive is het mogelijk om voor u een privé tafel concert te organiseren in één van de prachtige burchten of paleizen. Zo kennen wij Wenen van de prachtige muziek die gecomponeerd is door Beethoven, Mozart, Johan Strauss en Schubert. Het centrum van Wenen is compact waardoor een Segway tour een leuk alternatief is om de stad te ontdekken. U dacht dat stoomtreinen ouderwets waren? Nou in Wenen niet, geniet tijdens uw incentive van deze paleizen op wielen. Ook kunt u genieten van een prachtige voorstelling bij de Spaanse rijpaarden in combinatie met een exclusief bezoek, of van een klassieke feestavond waarbij u zich waagt aan de Weense wals. Eventueel ook als workshop mogelijk.

Kortom; een bijzondere stad met al haar mogelijkheden. Geniet van een bijzonder programma speciaal voor uw team samengesteld. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Incentive reis

Geheel voor u op maat te verzorgen.

Bekijk een van onze reizen