Moskou & Soch

Incentive programma Moskou & Sochi

Sochi is natuurlijk wegens de Olympische Spelen 2014 onwijs veel onder de aandacht geweest de afgelopen tijd. Wist u dat deze stad u ook veel te bieden heeft tijdens een unieke incentive reis? In combinatie met het beroemde Moskou hebben wij een 5 daagse incentive reis opgesteld waarbij u kennis maakt met de Russische hoogtepunten en cultuur. Breng een bezoek aan de Basiliuskathedraal, maar beleef ook een unieke dag wintersport in het beroemde Krasnaya Polyana!

Een leuke combinatie tussen cultuur, ontspanning en avontuur. Natuurlijk is deze reis ook aan te passen in meer of juist minder dagen.

Het is ook mogelijk om een incentive Moskou te combineren met St. Petersburg. Beleef de 2 belangrijkste steden in Rusland tijdens een unieke incentive reis. Bekijk Moskou & St. Petersburg.

Winterwonderland Sofia

Voorbeeldprogramma 5 daagse reis Moskou & Sochi

Dag 1: Welkom in Moskou!

Bij aankomst op de luchthaven van Moskou zal uw vervoer al gereed staan. Een touringcar haalt uw gezelschap op van de airport en maakt direct een transfer naar het gekozen hotel. Ook zal er een gids aanwezig zijn die u gedurende de reis zal begeleiden. Zo is er ten alle tijden een aanspreekpunt die ervoor kan zorgen dat uw incentive reis gestructureerd zal verlopen.

Op de weg naar het centrum staat een politiecontrole op het programma. Dit is niet zomaar een reguliere identiteitscontrole, nee, het is een echte zaak! De politiemannen zullen de bus aanhouden en iedereen vragen om hun documenten te laten zien. Tijdens dit onderzoek zal er een omslag plaatsvinden, op eens zijn de politieagenten niet meer zo streng. Alle politiemannen beginnen te dansen en zingen als een echte folklore band met balalaika. Het belooft een unieke belevenis waarbij de gezelligheid gelijk zal opstijgen naar een hoogtepunt!

Hierna zullen we een nachtwandeling maken rond het Rode Plein. Natuurlijk mag een foto stop voor de Basilius kathedraal niet ontbreken. De kathedraal is de belangrijkste decoratie van het Rode plein en werd gebouwd tussen 1555 en 1560. Er zijn een paar legendes die deze kathedraal gebouwd zal hebben maar daar is geen officiële documentatie van. De kathedraal dient als museum en herbergt een collectie van iconen en diverse kunst.

Na de wandeling is het tijd voor een welkomst diner in het Russische restaurant Godunuv, gelegen in het Teatral’naya plein naast het Rode Plein. Er worden uiteraard traditionele Russische gerechten geserveerd en er is folkloristische entertainment aanwezig tijdens het eten.

Dag 2: Spy alarm!

Vandaag worden we echte Russische spionnen! We nemen deel aan een KGB training. Na het diner op dag 1 krijgt iedereen een brief mee waarin de eerste missie te vinden is. Er worden teams gemaakt. Een KGB agent zal met elk team een kort gesprek voeren en de nodige instructies geven. De teams gaan op zak met een kaart van de stad, postzegels, een vergrootglas en Russisch geld. Wie zal zijn missie als eerste voltooien zonder gevangen te worden door de geheime politie? Een leuke activiteit waarbij teambuilding natuurlijk centraal staat.

Voor de lunch bezoeken we het voormalige Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het Restaurant Glavpivtorg heeft nog steeds de sfeer van deze functie. Zo zijn het secretariaat, de conference rooms en de bibliotheek kamers in tact gehouden en kunt u hier nu genieten van overheerlijke gerechten.

Maar er is meer. Aan het einde van de middag brengen we een bezoek aan een bunker die maar liefst 18 verdiepingen onder Moskou ligt. Hij is zo goed verborgen dat deze van buitenaf nooit te vinden zal zijn. Het werd gebouwd in 1951 om bomaanslagen te weerstaan ​​en te verzekeren dat de normale telecommunicatie werd beheerd in geval van een nucleaire aanval.

De bunker bestaat uit een doolhof van tunnels van meer dan 7000 vierkante meter. Als u probeert om de weg te vinden zult u onmiddellijk verdwalen. De wandeling door de tunnels is beslist een belevenis! Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de Sovjet- geschiedenis en de Koude Oorlog is dit zeker een must see! Er zijn ook faciliteiten voor thema- congressen en evenementen.

Na deze spannende dag maken we een transfer naar de luchthaven om vervolgens naar Sochi te vliegen. Vanaf de airport in Sochi brengen wij u uiteraard weer naar het door u gekozen hotel. Het is mogelijk om in uw hotel een diner te nuttigen.

Moskou & Soch

Dag 3: De glorie van Sochi

Vandaag gaan we de glorie van Sochi ontdekken. Tijdens een sightseeing tour maken we kennis met het bekende Riviera Park, de botanische tuinen en het museum van Sochi. Ervaren gidsen vertellen u alles over het verleden en het heden van de stad.

We zullen lunchen in een lokaal café waar u een Russische theeceremonie zult ervaren. Het is een unieke kans om deze plaats in het Kaukasische bos, waar de noordelijke Krasnodar thee wordt verbouwd. Tijdens de presentaties kunt u genieten van een Russische folklore ensemble.

In de avond genieten we van een diner in een lokaal restaurant.

Dag 4: Winterpret!

Op dag 4 brengen we een bezoek aan de badplaats Krasnaya Polyana, waar u kunt genieten ski- en snowboard plezier. De plaats staat bekend om de goed onderhouden pistes en leuke après ski bars. Na deze winterse activiteiten genieten we van een hele andere activiteit, namelijk vissen in de forellenvijver. Met een jeep gaat u naar het centrum van Krasnaya Polyana waar u in de meren zult gaan vissen. Daarna zal de gevangen vis via een speciaal recept op de barbecue worden gelegd. We zullen genieten van een barbecue lunch omringd door de Russische natuur.

Moskou & Soch

Tegen de avond keren we brengen we een bezoek aan een sauna en spa, waar u zult genieten van 6 verschillende stoombaden, massages en wellness behandelingen.

Het laatste diner zal aanbreken, deze nuttigen we bij Restaurant Lighthouse. Hier kunt u genieten van een Europese en Oezbeekse keuken. Het restaurant heeft een uitzicht over de zee.

Moskou & Soch

Dag 5: Goede reis!

Wij nemen afscheid van u, u wordt afgezet bij de luchthaven (afhankelijk van uw vluchttijden) en wij wensen u een goede reis terug naar huis. Wij hopen dat u heeft genoten van deze unieke reis en nog eens terug zal keren naar Rusland.

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Programma op maat.