banner

New in New York

Welkom in “the city that never sleeps”, welkom in New York. Uniek, overweldigend en hoogstwaarschijnlijk op vrijwel ieder verlanglijstje van Europeanen.  New York heeft u veel te bieden tijdens een incentive of groepsreis voor uw gezelschap. Iets te vieren? Een uitdaging of een trigger nodig? New York is de kans!

Tijdens uw incentive reis naar New York is het programma compleet op uw wensen aan te passen. Zijn er teambuilding activiteiten nodig? Ligt de focus op bepaalde meetings of een congres of gaat het om een cultuurreis? Wij bieden u de perfecte combinatie.

Op zoek naar een moderne metropool voor uw bedrijf, bekijk dan onze incentive reis naar Dubai.

New York is de grootste stad van de VS en is opgedeeld in 5 verschillende stadsdelen bestaande uit: The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens en Staten Island. Naast de grote invloed die deze stad uitoefent op de handel, financiën en technologie zijn ook media, kunst en muziek erg populair. New York is de meest dichtbevolkte stad van de Verenigde Staten. Bij een bezoek aan New York mogen natuurlijk bepaalde highlights niet ontbreken, Broadway, Central Parc, Ground Zero en de Empire State building zijn zeker de moeite waard om op te nemen in uw programma tijdens een georganiseerde reis.

Tijdens uw incentive organiseren wij o.a. een fiestour door het beroemde Central Park. Een Mediatour met veel gebruikte locaties in onder andere Sex & The City, Friends and Gossip Girl. Of een avond traditioneel zijn met een BBQ voor de skyline van New York. Of wat dacht u van een Gospel workshop in het trendy Harlem. 

Kortom wij informeren u graag bij de uiteenlopende mogelijkheden voor uw incentive of congresreis volledig op maat verzorgd. Uw reis naar New York, met welk doel dan ook, altijd een aanrader.

Incentive

New in New York? Wij zorgen voor een uniek programma op maat.

Bekijk een van onze reizen