banner2

Personeelsfeesten

Er zijn veel redenen om diverse evenementen te organiseren voor uw medewerkers. Een personeelsfeest kan georganiseerd worden voor bijvoorbeeld een nieuwjaarsreceptie of de eindejaarsbijeenkomst, maar daarnaast ook in de vorm van een bedrijfsuitje.

Kortom genoeg redenen voor een ongedwongen samen zijn gedurende het jaar. Dit kan dienen als beloning, bedankje of natuurlijk als stimulans. Het feit blijft dat de organisatie van een degelijk feest als tijdrovend ervaren wordt.

Verschoor Events helpt u ook bij de organisatie van feesten op uw locatie. U hoeft dus niet perse een personeelsfeest elders te laten organiseren. Wij coördineren aan de hand van uw wensen; van locaties tot aan het entertainment en de catering. Naar gelang uw wensen en budget kunnen wij een succesvol personeelsfeest voor uw medewerkers organiseren.

Verschoor Events adviseert u graag bij de organisatie van uw personeelsfeesten. Wij nemen zelfs graag de organisatie bij u uit handen. Mocht dit niet voldoende zijn, dan zijn wij er ook voor de interne communicatie in uw organisatie. Denk hierbij aan uitnodigingen, brieven en registraties verzorgen.

Kortom een full-service organisatie die ervoor zorgt dat uw medewerkers gefocussed kunnen blijven op hun dagelijkse werkzaamheden.

Informeer eens bij ons team. Desgewenst adviseren wij u tevens bij de werkkostenregeling. Zodoende weet u zeker waar u aan toe bent!

Events

Geheel op maat voor u te verzorgen.

Bekijk een van onze reizen