banner

Mooi Mallorca

Bedrijfsuitje of personeelsreis naar een échte Spaanse vakantiebestemming, geniet van Mallorca. Maar dan net even anders. Dit is het grootste eiland van de Balearen en zit vol unieke verrassingen.

Palma de Mallorca is het kleine Barcelona, met haar eigen Ramblas, een grote jachthaven en een mix van hotels en gezellige tot trendy restaurants. “La Seu” is de kathedraal die behoort tot één van de mooiste van Spanje!

Voor uw incentive zijn er uitéénlopende mogelijkheden enkele tips doen wij u graag van de hand. Zo maakt u een actieve zeilexcursie of een “Trike” ontdekkingstocht. Voor de cultuurliefhebber adviseren wij een bezoek aan het Miro museum of het Es Buluard museum voor de moderne kunst. In de kathedraal aanschouwt u het bijzondere Gaudi altaar en de Barcelo kapel. Desgewenst verzorgen wij graag een kunstworkshop in het kunstenaarsplaatsje Deia.

Ontdek de Spaanse keuken en ga met elkaar prachtige verse gerechten bereiden in een boerderij op het platteland van Mallorca. Of maak een tour met een antieke wagen naar het bloemendorp Fornalutx. Kortom ook Mallorca is weer zo’n prachtige Spaanse bestemming voor een afwisselende incentive. Laat u geheel vrijblijvend adviseren door ons team.

Incentive

Uw complete incentive reis verzorgen wij graag op maat.

Bekijk een van onze reizen