personeelsreis

Voorbeeld programma IJsland

Een incentive- of personeelsreis naar IJsland verzorgen wij graag voor uw gezelschap. U geniet van een onvergetelijke reis naar dit prachtige eiland met haar beeldschone natuur. Om u een idee te geven van de mogelijkheden informeren wij u graag onderstaand voorbeeld programma.

Dag 1:
Na een vlucht komen we aan op Keflavik International Airport. Op bijzondere wijze wordt u naar uw hotel gebracht. Er staan namelijk 4×4 Super Trucks met 46″ banden te wachten bij het vliegveld. We vertrekken om een geweldige eerste indruk te krijgen van IJsland, het arrangement Highspeed neemt u op hoge snelheid mee door IJsland.

Onderweg naar ons hotel stoppen we bij een indrukwekkende locatie. U geniet van een prachtig foto moment onder het genot van een échte IJsland toast! De toast is een lokaal likeurtje met een proeverij van lokale delicatesse.

We rijden na de welkomst ceremonie door naar het hotel waar we zullen verblijven. Hier checken we in. We genieten van de rust en de mooie kamers. ’s Avonds genieten we van een heerlijk diner in het restaurant van het hotel.

Dag 2:
Vandaag ontdekt u Reykjavik, de hoofdstad van IJsland. De gidsen zijn gekleed in traditionele kleding. Tijdens de personeelsreis wandelen we door de stad en tijdens de wandeling komen we langs diverse bezienswaardigheden. Ook wordt u op diverse locaties een proeverij aangeboden. Proef de stad door middel van een van de specialiteiten, zoals bijvoorbeeld haai en een heerlijk warm drankje van oud recept! Tijdens deze wandeling bezoeken we ook Reykjavik’s oudste hotels met als absolute topper een bezoek in de keuken van deze hotels.

Hier leren we van de koks de geheimen van IJsland. Daarna bezoeken we de grootste privé kunstcollectie dat dit land kent. Uiteraard wordt een bezoek aan deze kunstgalerij pas echt aangenaam met een glas overheerlijke wijn uit de wijnkelder. Tijdens deze activiteit staat u nog veel meer te wachten. Lees hier meer over in een uitgebreid voorstel.

Vandaag nuttigen we een lunch in een bijzonder restaurant. The Gallery Restaurant is een beroemd restaurant in IJsland. Hier staat alles voor de exclusiviteit en een geweldige culinaire keuken. Het restaurant is geopend in 1965. U geniet tijdens de lunch van een absoluut culinaire lunch met een onvergetelijke prachtige entourage.

Na de lunch gaan we op avontuur! We gaan naar de Reykjanes Peninsula voor een avontuur per quads. U geniet van het fantastische gevoel van vrijheid terwijl u aan het crossen bent door de outback. Over de gravelwegen, omringd door de wonderschone omgeving, rijden we naar het hoogtepunt. Van hieruit zien we de Reykjanes, een uitzicht om nooit meer te vergeten. Een prachtig moment voor geweldige foto’s. We eindigen onze quad tour bij de Blue Lagoon, waar de warme bron al op u wacht! Na een duik in de Blue Lagoon sluiten we af met een rondvlucht per helikopter van ca. 40 minuten welke ons terugbrengt naar het hotel om op te frissen voor het diner.

Vanavond genieten we van een heerlijk diner in de Grillmarket. Dit restaurant biedt een bijzonder menu met heel veel mogelijkheden. De entourage van het restaurant is uniek en echt IJslands met mos, zuivelvorming basalt en lava.

Dag 3:
Vandaag beleven tijdens de personeelsreis één van de meest populaire activiteiten; we rijden naar de Golden Circle! Met Super Jeeps combineren we vandaag IJslands meest bekende fenomenen zoals de geisers en met sneeuwscooters gaan we naar de gletsjer. We genieten van  geweldige “once-in-a-lifetime” ervaringen. De Super Jeeps zijn ervoor gemaakt te rijden in extreme omstandigheden en nemen ons vandaag mee naar Pingvellir, Geiser en Gullfoss. Daarna gaan we naar Langjökull, waar we overstappen op sneeuwscooters om naar de gletsjer te gaan, alwaar we onze adrenaline echt kwijt kunnen. Tijdens deze indrukwekkende excursie wordt ons een heerlijke traditionele maaltijd geserveerd. We genieten namelijk in restaurant Geysir van heerlijk vers gebakken brood uit de geiser. Het brood wordt geserveerd met boter, gekookte eieren en haring. Uiteraard kunnen we natuurlijk op brood alleen niet leven en we gaan na deze delicatesse naar Haukadalsskógur waar we genieten van een barbecue op het open vuur. ’s Avonds dineren we uit de Noordse keuken. Met traditionele gerechten, specerijen en regionale ingrediënten. De chefs van dit restaurant werd in 2009 bekroond met een zilveren medaille voor chef van het jaar. Niet alleen kent dit restaurant een geweldige keuken, maar ook één van de meest mooie locaties van IJsland. Vanuit het restaurant heeft u een geweldig uitzicht over de haven van Reykjavik.

Dag 4:
Vandaag zullen we IJsland weer verlaten na een druk maar geweldig programma. U heeft vandaag de dag ter vrije besteding en afhankelijk van de vluchttijden zullen we op tijd vertrekken naar het vliegveld, alwaar we afscheid nemen van onze gidsen en dit geweldige eiland. Met deze unieke belevingen verlaten we het prachtige IJsland en komt het programma “Highspeed” aan zijn einde. Bij terugkomst in Nederland wordt u weer teruggebracht naar uw vertrekadres.

a6ae7cce2837d1aa

4 dagen voorbeeld

Dit voorbeeld programma is volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk een van onze reizen