Personeelsevenementen

Bent u van plan om een evenement voor uw personeel te organiseren? Verschoor Events helpt u hier graag bij! Naast reizen en vervoer zorgen wij ook voor hulp bij het organiseren van personeelsevenementen. Wij kunnen allerlei taken voor u uit handen nemen. Zo heeft u binnen de kortste keren een goed georganiseerd evenement, zonder er veel tijd in te hoeven steken.

Om uw personeelsevenement zo goed mogelijk naar uw zin te maken, zullen we met u rond de tafel gaan om een aantal belangrijke zaken te bespreken. In dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken om zo de algehele sfeer te bepalen. Daarna kunnen we verder ingaan op de details en zoeken we samen met u een geschikte locatie uit.  Wij organiseren zowel grote als wat kleinere personeelsevenementen, en ook vergaderingen kunnen door ons geregeld worden.

Personeelsevenementen geheel naar uw zin

Nadat de basis is geregeld, kunnen wij van Verschoor Events ook helpen bij de aankleding van uw personeelsevenement. Wij regelen dat alles tot in de puntjes is verzorgd!

personeelsevenementenOnze personeelsevenementen kunt u ook in combinatie met een reis organiseren om een extra touch te geven aan uw personeelsevenement. Verschoor organiseert een groot aantal reizen en uitjes voor personeel, zoals incentives. Deze personeelsreizen worden geheel door ons verzorgd, van vervoer tot overnachting inclusief eventuele activiteiten. U heeft hierbij de keuze uit diverse standaard programma’s, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om een programma op maat te maken.

Bent u geïnteresseerd in het door Verschoor Events laten organiseren van personeelsevenementen? Of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u het contactformulier op deze pagina invullen. Een medewerker zal u dan zo snel mogelijk bellen.

Contactformulier

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer ? (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)