Personeelsreizen

Recent een belangrijk doel van de organisatie behaald? Dan is een personeelsreis de incentive die u zoekt voor uw werknemers. Bij Verschoor Events bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan stimulerende en motiverende personeelsreizen!

Til de standaard teambuilding activiteiten een niveau hoger en kies voor een personeelsreis! Dit soort reizen stimuleren vaak de saamhorigheid op de werkvloer en verbetert de relaties tussen u en uw werknemers, maar ook onderling.

Verschoor Events is onderdeel van Verschoor Reizen en beschikt over meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van het organiseren van incentive reizen die bij u passen. Kwaliteit, service en een scherpe prijs staan bij ons voorop. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van het plannen en samenstellen van uw incentive reizen! Van alleen het vervoer tot een volledig verzorgde reis, en van in Nederland tot ver daarbuiten.

Uitgebreid assortiment personeelsreizen

Of u nu personeelsreizen Azië of Zuid-Europa wil, wij kunnen het voor u en uw personeel regelen. De personeelsreis wordt verzorgd van A tot Z, inclusief het vervoer, hotel met een goed ontbijt, en activiteiten. Kwaliteit en service staan hierbij voorop. Precies zoals u dat wilt tijdens uw incentive!

Personeelsreizen: Bij Verschoor Events heeft u keuze uit personeelsreizen verspreid over de hele wereld. Maak uw wensen kenbaar en wij zullen samen met u zoeken welke incentive het beste bij u en uw werknemers past. Kijk voor een actieve personeelsreis bijvoorbeeld bij personeelsreizen Australië. Of toch een rustige, culturele personeelsreis naar Athene? Elk soort personeelsreis naar elke bestemming kan voor u geregeld worden. Wij helpen u graag met het plannen van uw incentive reizen!Bij Verschoor Events heeft u keuze uit personeelsreizen verspreid over de hele wereld. Maak uw wensen kenbaar en wij zullen samen met u zoeken welke incentive het beste bij u en uw werknemers past. Kijk voor een actieve personeelsreis bijvoorbeeld bij personeelsreizen Australië. Of toch een rustige, culturele personeelsreis naar Athene? Elk soort personeelsreis naar elke bestemming kan voor u geregeld worden. Wij helpen u graag met het plannen van uw incentive reizen!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden over onze personeelsreizen!

Contactformulier

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer ? (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)