Reistips 2020

Om u dit najaar een mooi overzicht te geven van onze mogelijkheden, hebben wij weer de Reistips 2020 uitgebracht. Als u reeds klant bent van Verschoor Reizen dan ontvangt u deze tips nog in de brievenbus. Bent u dat niet? Dan kunt u de tips hier downloaden; “Reistips voor 2019” of opvragen bij ons team. Neem hiervoor dan contact met ons op.

Boordevol tips! De Reistips mini-brochure wordt twee keer per jaar aan u toegestuurd. U ontvangt dan tips over het organiseren van leuke dagtochten, groepsreizen, maar ook bedrijfsuitjes of incentive reizen. Deze worden mede georganiseerd door het team van ons zustermerk Groepstrip.nl en VerschoorEvents.nl

Enkele leuke en vooral interessante incentives zullen wij u hier toelichten.

Napels ‘Nel bene e nel male’- Napels is een havenstad, de derde stad van Italië. Napels heeft talloze overheersers gehad. Allemaal proefden ze van het heerlijke Napels en lieten er hun sporen achter.

Mgisch Malta – Met uw personeel naar een zonnige bestemming waar ook op cultureel gebied genoeg te beleven valt? Denk dan eens aan Malta.

Kortom wij hopen u weer te mogen verrassen! Geniet mee van onze mogelijkheden. Kijk rond op onze website voor nog veel meer inspiratie of neem contact op met ons team voor een voorstel op maat.

Laatste nieuwsberichten
Baskisch Bilbao! 23 april 2020
Reistips 2020 23 januari 2020