Relatie evenementen

Gaat u binnenkort een evenement voor uw zakenrelaties organiseren en heeft u bijvoorbeeld advies nodig? Verschoor kan u hierbij helpen. Naast reizen en vervoersmiddelen bieden wij ook hulp bij het organiseren van relatie evenementen. Wij kunnen allerlei taken voor u uit handen nemen. Zo heeft u binnen enkele tijd een goed georganiseerd evenement, zonder er veel tijd in te hoeven steken.

Eerst zullen we een aantal zaken met u bespreken. Dit zal over het bedrijf en type event gaan om zo de sfeer te gaan bepalen. Al uw voorkeuren en wensen zullen besproken worden. Daarna kunnen wij een locatie zoeken en de uitnodigingen en registratie regelen. Wij organiseren relatie evenementen groot en klein. Een andere mogelijkheid van ons is het organiseren van een vergadering.

Naast het organiseren van een event, kunnen wij ook helpen bij de aankleding. Tijdens een vergadering, congres of evenement is een deskundige spreker interessant. U kunt een trainer of een motiverende spreker huren. Deze zorgen er vaak voor dat de boodschap van uw bedrijf of event duidelijk en sterk overkomt.

relatie evenementenRelatie evenementen kunt u ook in combinatie met een reis organiseren. Verschoor organiseert een groot aantal reizen en uitjes voor bedrijven. Deze zijn geheel door ons verzorgd. Ook bieden wij de mogelijkheid om naast een standaard programma, er een op maat te maken. Zo kunt u uw zakenrelatie(s) een bijzondere ervaring geven.

Bent u geïnteresseerd in het door Verschoor laten organiseren van relatie evenementen ? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u het contactformulier op deze pagina invullen. Een medewerker zal u dan zo snel mogelijk bellen.

Contactformulier

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer ? (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)