Winter Reistips 2019/2020

Om u dit najaar een mooi overzicht te geven van onze mogelijkheden, hebben wij weer de Reistips 2019-2020 uitgebracht. Als u reeds klant bent van Verschoor Reizen dan ontvangt u deze tips nog in de brievenbus. Bent u dat niet? Dan kunt u de tips hier downloaden; “Reistips voor 2019” of opvragen bij ons team. Neem hiervoor dan contact met ons op.

Boordevol tips! De Reistips mini-brochure wordt twee keer per jaar aan u toegestuurd. U ontvangt dan tips over het organiseren van leuke dagtochten, groepsreizen, maar ook bedrijfsuitjes of incentive reizen. Deze worden mede georganiseerd door het team van ons zustermerk Groepstrip.nl en VerschoorEvents.nl

Enkele leuke en vooral interessante incentives zullen wij u hier toelichten.

Bruisend Praag –  Geniet van een heerlijke incentive, groepsreis of personeelsreis naar het mooie Praag. Deze hoofdstad van de Tsjechische Republiek staat bekend om haar prachtige architectuur en zit boordevol cultuur

Liefdevol Lissabon – De stad Lissabon is de hoofdstad van Portugal. Deze Portugese stad ligt maar op 2 uur vliegen vanuit Nederland en dat maakt het de perfecte bestemming voor een groepsreis of bedrijfsreis.

Kortom wij hopen u weer te mogen verrassen! Geniet mee van onze mogelijkheden. Kijk rond op onze website voor nog veel meer inspiratie of neem contact op met ons team voor een voorstel op maat.

Laatste nieuwsberichten
Baskisch Bilbao! 23 april 2020
Reistips 2020 23 januari 2020