Wintersportvakantie

Heeft u zin om weer op wintersportvakantie te gaan? Verschoor Events is hét adres voor al uw reizen, dus ook voor een wintersportreis! Onze ervaren medewerkers regelen graag een mooie reis voor u en uw gezelschap.

Sinds 2013 is Verschoor Events een onderdeel van Verschoor Reizen, een familiebedrijf met al 95 jaar lang ervaring op het gebied van reizen en transport. Wij organiseren een groot aantal verschillende evenementen voor verschillende groepen en bedrijven zoals wintersportvakanties. In ons complete overzicht op de website kunt u ons uitgebreide aanbod zien van events en vakanties.

Heeft u zelf al een planning in gedachten of wilt u aan een voorbeeld van ons enkele punten aanpassen? Onze medewerkers staan voor u klaar! Samen met u maken we een reis op maat die geheel op uw wensen is gebaseerd. Zo garanderen wij een zeer geslaagde wintersportvakantie!

Welke vakantie past bij u?

Elk gezelschap is anders. Bij Verschoor Events vindt u dan ook verschillende soorten wintersportvakanties. Wilt u een wintersportvakantie gaan plannen als personeelsuitje? Dan hebben wij een aantal activiteiten voor u en uw team om het groepsverband te versterken. Deze teambuilding oefeningen zorgen er uiteindelijk voor dat de samenwerking op de werkvloer steeds beter wordt.

Een wintersportvakantie kan uiteraard ook met een groep vrienden of familie. Hier hebben wij dan ook een ander assortiment activiteiten voor. Wilt u enkel vervoer en verblijf organiseren, en de planning open houden? Geen probleem, mocht u later nog een activiteit willen plannen, zullen wij u hiermee helpen.

Kortom: wij van Verschoor Events helpen u graag met uw wensen op het gebied van wintersportvakanties. Heeft u interesse in een wintersportvakantie met Verschoor Events? Neem dan contact met ons op, of vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen meer hebt over uw vakantie!