Zakelijk events

Wilt u binnenkort iets bespreken met uw team? Of heeft u iets te vieren met uw collega’s? Voor het organiseren van zakelijk events bent u bij Verschoor Events aan het juiste adres! Van beurzen tot incentives en van kick off meetings naar congressen in zowel het binnen- als in het buitenland, wij regelen het voor u.

Sinds 2013 is Verschoor Events een onderdeel van Verschoor Reizen, een familiebedrijf met al 95 jaar lang ervaring op het gebied van transport en het organiseren van reizen en evenementen. Wij organiseren een groot aantal verschillende evenementen voor verschillende groepen en bedrijven. Zakelijk events staat bij ons ook in het rijtje van de vele werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Wij van Verschoor Events kunnen uw zakelijke events organiseren, van A tot Z. Wilt u graag meedenken met de organisatie van het evenement? Maak uw wensen kenbaar aan ons. Wij gaan dan met u rond de tafel zodat wij een mooi event kunnen organiseren die volledig aansluit op uw wensen.

Zakelijk events met Verschoor Events

Prachtige locaties, een hapje en een drankje en een gezellige sfeer: Verschoor Events kan het voor u regelen! Onze partners op het gebied van locaties, catering, en aankleding helpen u graag met het organiseren van uw zakelijk events. Mocht de locatie wat verder weg zijn, kunnen onze chauffeurs u met een van onze luxe bussen en touringcars naar de bestemming brengen. De organisatie van uw meetings, incentive reizen, congressen en evenementen gaat gepaard met een gepassioneerd en nauwe samenwerking met u.

Kortom: wij van Verschoor Events helpen u graag met het organiseren van uw zakelijke events. Neem contact met ons op, of vul het contactformulier in. Wij nemen alle zorgen uit handen als het gaat om uw evenementen.